Autometa's

Dezelfde SEO-positie, maar toch meer verkeer ... kan dat? Jawel, dat kan zeker. En dat kan zelfs op grote schaal!

De truc is het om te sturen op netto resultaat van een zoekwoord. Dus niet op bruto zoekvolume, maar op netto daadwerkelijk verkeer.

Home  »  Producten  »  Autometa's

Netto pagina titels

U vraagt zich af: wat kunnen we controleren en eenvoudig aanpassen op SEO-gebied? En wat heeft veel effect? Het antwoord: hoe mensen en Google direct al reageren op de uithangborden van uw pagina's: de titles en H1-koppen van de pagina's van uw site.

Vergelijk ze gerust met krantenkoppen: woorden maken het verschil. Iedere politicus, journalist, copywriter en reclamebedenker kan dit beamen!

En dan automatisch: sturen op netto-resultaat

Wat Autometa's doet, is per zoekwoord, per pagina, uitrekenen wat het netto resultaat is. En de uitkomst daarvan gebruiken we.

Vergelijk het met de kostprijsberekening van uw producten. Van een bruto kostprijs worden factoren, kosten, afgehaald, als een kaasschaaf. Dat doen wij ook, maar dan met zoekwoorden.

En wat halen we ervan af? Posities, doorklikratio's, concurrentiedruk, advertentieruimte, seasonality, etc.

Woorden maken het verschil. Iedere politicus, journalist, copywriter en reclamebedenker kan dit beamen!

~ Autometa.Studio

Wat levert het op?

Op die vraag kunnen we precies voor uw website het antwoord geven. Dat doen we in een split-test: een testperiode waarin we geoptimaliseerde pagina's benchmarken ten opzichte van niet-geoptimaliseerde pagina's. We laten de cijfers voor zich spreken.

U kunt natuurlijk ook meteen voor 100% implementatie gaan, maar een split-test helpt wel om de businesscase te formuleren.

Hoe het werkt

In het kort:

  • -

    Het systeem zoekt naar patronen van teksten die goed presteren. Die patronen worden tegen elkaar afgezet, als een soort veiling: moge de beste winnen.

  • -

    Elke pagina wordt elke dag getest, en iedere dag opnieuw komt daar een winnaar uit: de best presterende title en H1-kop voor die pagina, die dag. Rekening houdend met alle dynamiek van zoekresultaten: competitie, advertenties, nieuws, local packs, Google's eigen antwoorden: we nemen het allemaal mee. En dan dus voor alle pagina's van uw website(s).

  • -

    Ook al zijn dat 10+ miljoen pagina's. Geen probleem.

Wat is de investering

Autometa scheelt (heel veel) handwerk. Het hoeft maar 1x door uw IT-afdeling geïmplementeerd te worden. Het schrijft netto meta-teksten, die simpelweg resultaat opleveren. Het maakt ruimte vrij bij uw medewerker(s) of agency voor andere, meer creatieve en communicatieve onderdelen van SEO.

Inclusief support

Wij bieden fair use support. Het is simpel: bel ons gewoon als u een vraag heeft, en we zullen zo goed mogelijk helpen (vragen over hoe goed het algoritme presteert zijn uiteraard voor de maandelijkse evaluatie).

Autopiloot

Let it do its thing

397 p/m
+ Per paginatype, per taal
+ Tot 1 miljoen URLs
+ Fair use support
- Maandelijkse evaluatie sessie

Favoriet

Checking in

Autopilot + maandelijkse evaluatie

497 p/m
+ Per paginatype, per taal
+ Tot 1 miljoen URLs
+ Fair use support
+ Maandelijkse evaluatie

Enterprise

More than 1 million URLs

1597 p/m
+ Per paginatype, per taal
+ 1 - 5 miljoen URLs
+ Fair use support
+ Maandelijkse evaluatie

Eenmalige setup fee

Om uw website en context te leren kennen, de benodigde data - geautomatiseerd - te verzamelen, en om het product specifiek voor uw situatie in te stellen, hanteren we een eenmalige setup fee van 4797,-.

→ Call to action ←

Klinkt interessant?

Laten we dan de virtuele afstand tussen ons 1 stap kleiner maken!